Hem Nyheter / Blog Tjänster Case Personer Om Keylinx Kontakta
10 Jul 2018

Klimatpriset 2018

Klimatpriset är länets största och mest prestigefyllda pris som delas ut för ett framgångsrikt klimatarbete i Jönköpings län. Bakom priset står Klimatrådet i Jönköpings län som har delat ut priset sedan 2012. Klimatpriset delas ut till framstående, ambitiösa och innovativa personer och organisationer som bidrar med bra åtgärder och starka initiativ inom energi- och klimatarbetet i länet.

Vi på Keylinx engagerar oss i Klimatrådet och sitter sen 2018 med i dess kommunikationsgrupp. För oss är det viktigt att man stävjar att använda alternativa och hållbara energikällor samt att man också begränsar sitt användande av våra resurser.

Om priset

Klimatpristagaren ska på ett förtjänstfullt sätt ha bidragit till Klimatrådets mål och vision om Jönköpings län som ett plusenergilän och i linje med klimat- och energistrategin eller på annat sätt bidragit till att främja länets klimat- och energiarbete. Vinnaren ska vara ett framstående exempel inom sitt område.

Klimatpriset riktar sig till alla som lever, bor och verkar i Jönköpings län och delas ut av Klimatrådet sedan år 2012. Klimatpriset delas ut detta år för sjunde gången i rad och ceremonin sker under Klimatkvällen på Spira 19 september 2018. Priset delas ut av
Landshövding Helena Jonsson.

Alla kan nominera!

 

Länkar
www.klimatradet.se
www.klimatveckan.klimatradet.se

Datum
12–19 september, Klimatveckan
19 september, Klimatkvällen