Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Instagram logo
Hem Tjänster Case Personer Om Keylinx Jobba hos oss

#webb

Webb är ofta första kontakten, ett intresse väcks, en sökning på mobilen och sedan har din webbplattform några få ögonblick att fånga intresset hos betraktaren innan något annat i vardagen stjäl fokus. Därför har förpackningen av din webb, både i färg och form men även innehåll mycket stor betydelse. Att fånga de som verkligen är intresserade är oftast inte den stora utmaningen, men att få de som annars bara passerar förbi att stanna upp och ta till sig dina grundläggande budskap kan få stor påverkan.
Information måste vara lättsmält, lätt att ta till sig samtidigt som allt som är relevant. Det är därför viktigt att man skiktar sin web, första lagret fångar uppmärksamheten nästa lager ger detaljer om det specifikt valda området. Att informationen är relevant och ny är också en framgångsfaktor. Uppfattas innehållet som förlegat och gammalt bläddrar besökaren genast vidare.

Full kontroll

Keylinx konverterar er vision till en modern och responsiv internetnärvaro, där ni har full kontroll över design och funktion.

Enkelt

Utöver design och content, kan man välja att support för vald plattform, löpande uppdateringar för att säkerställa plattformens säkerhet och kompabilitet.

Med ”all inclusive” får man tillgång till dedikerad personal som sköter uppdateringar.

Kostnadseffektivt

Alla organisationer behöver inte ha unik funktionalitet i sin internetnärvaro, färdiga förslag som vi modifierar med er färgskala och er logotyp.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer

Tidigare case inom #webb:

Kullamust - Hemsida

Wordpress CMS. Systemutveckling och utbildning.
Läs mer

Polygiene

Wordpresshemsida och underhåll
Läs mer

INUStyr AB

Webb, E-handel, Kalkylprogram, Projekthanteringsprogram, Backendsystem. Allt utvecklat i .Net, WPF, SQL-Server, Wordpress
Läs mer

Urd Rating AB

Fintechsystem som betygsätter börsanalytiker och hur träffsäkra deras råd är.

FastSens AB

FastSens levererar a:IMD vårt IoT-system för fastigheter och insamling av mätvärden.
Läs mer

Montessoriskolan Centrum

Wordpress CMS, Grafisk manual
Läs mer

Irriot

Wordpress CMS
Läs mer

Greenworks

Behöver du något utöver #mobil? Kika på några av våra övriga tjänster: